Check Art Festival 201906.09.2019

CHECK STREET ART, în colaborare cu Asociația Pur Vis Dor, organizează, în perioada 6-7 septembrie 2019, cea de-a V-a ediție Check Art Festival, în parcul Iulius Gardens al ansamblului Iulius Town din Timișoara.

Arta și cultura unesc oamenii, devin un element viu și parte din comunitate.

Check Art Festival este un festival de artă stradală care își propune să ofere culoare și să resusciteze orașul, într-o manieră inedită, oferind locuitorilor urbei posibilitatea de a se relaxa în aer liber și de a interacționa direct cu tinerii artiști.

Obiectivul principal al evenimentului a fost intotdeauna de a facilita accesul la artă și educație culturală tinerilor din toate mediile sociale prin integrarea lor în eveniment și în același timp să ofere cadrul de promovare pentru oamenii talentați dar și artiști amatori din Timișoara.

Dedicat orașului, evenimentul își păstrează tematica și rețeta clasică de desfășurare. Astfel, timișorenii vor avea parte de reprezentații susținute de mimi, bufoni regali, statui vivante și tineri pe picioroange. Mai mult, vor lua parte și la un spectacol de jonglerii cu foc.

Alături de artiștii din Timișoara și cei peste 100 voluntari, vor participa ca invitați artiști din Novi-Sad, Cluj-Napoca, Londra și Arad.

Evenimentul este susținut muzical de patru artiști vocali: Beni Mihai, Ingrid Gabriela Nicolaescu, Antonia Rădulescu și o formație de tineri talentați - The Skywalkers.
Partea de regie și de coordonare artistică este sprijinită de regizorul Costa Tovarnisky.

Reprezentanții Iulius Town, alături de The Mad Agency, Multico, Cupio, Berăria 700, Kiss Fm Timișoara, Lecții de Machiaj, Radio Timisoara și CHECK STREET ART susțin cel mai mare festival de artă stradală din vestul țării.Adresa
Timisoara
Calea Bogdanestilor nr. 18
Telefon
Informatii si rezervari
Adresa de email
Informatii si rezervari
Delcorso Hotel
Facebook Twitter Instagram Youtube
© COPYRIGHT 2024 DEL CORSO HOTEL