Flight Festival 202028.08.2020

FLIGHT Festival este un festival de muzică, artă și tehnologie, care se dezvoltă în prezent în perspectiva anului Capitalei Culturale Europeane de la Timișoara (2021) și care va oferi participanților o experiență culturală deosebită prin mixul dintre muzică, tehnologie și artă. Acest proiect va debuta în perioada 28-30 august 2020.

În cea de a doua ediție a festivalului vă veți putea bucura de:

 MUZICA

2 scene pregătite: Main-Stage și Techno Stage unde puteți asculta atât artiști români, cât și internaționali.

TEHNOLOGIE

 Bastioanele de tehnologie, unde are loc interacțiunea publicului cu diverse tehnologii, inovații sau instalații de artă care înglobează tehnologia (robotică, tehnologie VR, AR, AI, gaming)

ARTA

 conceptul ,,Cinematografia’’, găzduit în hangarul aeroportului și  organizat în colaborare cu cunoscutul regizor român Cristian MUNGIU.

diverse spectacole pentru familii și copii în timpul zilei, care vor cuprinde: festival de zmeie, ateliere creative, zboruri cu avioane și baloane cu aer cald, workshop-uri culturale pentru copii și alte activități desfășurate sub bagheta lui Vasile SIRLI, timișean cu peste 20 de ani de experiență ca director artistic al Disneyland Paris. 

în zona foto-artistică vor fi expuse machete și avioane reale (avionul lui Traian Vuia), va fi prezentă academia marelui maestru timișorean Ștefan Popa Popas (caricaturist cu record Guinness Book).

proiecțiile și video-mapping-ul din interiorul și exteriorul aerogării aeroportului utilitar vor completa lista activităților din programul artistic.Adresa
Timisoara
Calea Bogdanestilor nr. 18
Telefon
Informatii si rezervari
Adresa de email
Informatii si rezervari
Delcorso Hotel
Facebook Twitter Instagram Youtube
© COPYRIGHT 2024 DEL CORSO HOTEL