Despre noi

                                                             Hotel Del Corso Timișoara - cazare de 4 stele            

 

Bine poziționat, la doar cinci minute de centrul orașului, fie că sunteți un călător grăbit, aflat între două zboruri, fie că sunteți într-o călătorie de afaceri sau ați sosit în Timișoara special pentru a o vizita, Del Corso poate face parte din “aventura” dumneavoastră, poate fi casa dumneavoastră departe de casă, locul în care vă face plăcere să reveniți și să vă odihniți.

 

            Hotelul de 4 stele, este o clădire frumoasă, construită în stilul modern contemporan, dispune de 39 de camere de odihnă luminoase și aerisite, dotate cu mobilier frumos și confortabil, corpuri de iluminat și textile speciale, cu aer condiționat, televizoare de ultimă generație, internet de mare viteză, camere de baie relaxante, cu pardoseală, gresie și obiecte sanitare de înaltă calitate, întregul ambient  cu un farmec aparte fiind completat de serviciile profesioniste ce creează o armonie deplină.

 

            În restaurantul propriu, cu specific argentinian - o oază sofisticată pentru iubitorii de arome și gusturi fine ale unei bucătării cu totul speciale, puteți descoperi meniul exotic și apetisant din țara tangoului și a aventurii.

 

            Vă invităm să fiți unul dintre oaspeții noștri, să descoperiți relaxarea și echilibrul, buna dispoziția și dorința de a reveni. Ne place să credem că la noi este cheia unei povești care s-a cerut scrise, cu personaje care observă că tot ce e în jurul lor e minunat, este povestea noastră și a dumneavoastră.

Adresa
Timisoara
Calea Bogdanestilor nr. 18
Telefon
Informatii si rezervari
Adresa de email
Informatii si rezervari
Delcorso Hotel
Facebook Twitter Instagram Youtube
© COPYRIGHT 2024 DEL CORSO HOTEL